11.08.2017

  • 11.08.2017, 21:18

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg heter Lena Røv og bor i Brattvåg i en kommunal leilighet, er 21 år. Jeg har laget x antall blogger, det har vært mye fram og tilbake, men er tilbake igjen med en ny blogg. Jegmotverden.blogg.no var min blogg, men den har jeg totalt fjernet sånn at jeg ikke kan gå tilbake til den og at jeg kan begynne med totalt blanke ark.

!! ADVARSEL !! Tekst og bilder kan være triggende på min blogg. Jeg kommer til å skrive om foto, min hverdag, mine problemer, mine tanker, følelser og meninger så håper dere vil følge min blogg.

2011 begynte jeg å kutte meg selv, i starten var det små kutt, men når det ikke vart nok så vart kuttene dypere og jeg vart avhengig av selvskading. Jeg kjemper en kamp i mot meg selv for å kunne en dag si / skrive at jeg er 100% skadefri, jeg har vært noen timer skadefri, dager, uker og mnd. Det lengste jeg har vært skadefri er litt over 3 mnd, det er utrolig vanskelig å være skadefri og distrahere meg selv i fra at jeg kutter meg selv. Det å være avhengig av selvskading er helt jævlig, det er det samme som om jeg skulle vært avhengig av røyk, rus eller noe annet fordi det er så mye vi kan bli avhengig av som ikke er bra for oss eller kroppen vår over lengre tid. 

Jeg elsker å ta bilder, men foto + angst = passer ikke bra sammen og sliter med depresjon. Heldigvis klarer jeg å ta buss mye mer nå uten at jeg føler så mye angst, men blir veldig fort sliten når jeg tar buss og er sosial osv. Sliter med å sove fordi jeg overtenker så mye, spesielt om kvelden. Kommer til å skrive mer om selvskading, depresjon og angst osv på min blogg.

3 Kommentarer

Maria

11.08.2017 kl. 22:02
Hei Lena ❤️ Jeg syns du er utrolig tøff og modig som står frem med dine utfordringer og plager. Håper du kan få en form for healing og terapi når du blogger om deg selv og livet ditt.

Sender deg en varm klem ❤️

Malib

12.08.2017 kl. 13:41
Håper du trives med blogge . Sterk jente. Stå på

Malin

12.08.2017 kl. 13:44
Malin*

Skriv en ny kommentar

Om meg

Lena Røv

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits