Hvorfor blogg og hvorfor blogg.no?

  • 21.08.2017 kl. 21:31

Hvorfor blogg og hvorfor blogg.no?

På blogg.no laget jeg min første blogg, men min første blogg her er fjernet og jeg har laget mange blogger etter min første blogg og før denne bloggen. Liker hvor enkelt det er å lage en blogg her på blogg.no, hvor enkelt det er å skrive innlegg og laste opp bilder i innlegg. Lærte fort hvordan jeg endret på designet på min blogg, lage header og sånn at jeg får en blogg som jeg synes ser bra ut. Jeg kan følge blogger jeg liker og andre kan følge meg min blogg.


#blogg #tanker #følelser #livet #meninger #hverdag #blogglisten #side2 #side3 #bloggnorge
Hvorfor har du en blogg her på blogg.no? 

Mye sukker i det vi drikker

  • 19.08.2017 kl. 11:11

Tenk at det er så mye sukker i hver enkelt drikke som er på bildene her i innlegget, jeg drikker alt for mye brus og spesielt energi drikke. Jeg er avhengig av å drikke energi drikke uheldigvis, prøver å ikke drikke så mye energi drikke og det er ikke lett når jeg er så avhengig av det.


#blogg #sukker #drikke #bloggnorge #blogglisten #side2 #side3 #hverdag #tanker #følelser #livet #meninger #foto 
Hva drikker du mest? 

Tidsinnstilt innlegg

  • 18.08.2017 kl. 11:28

Jeg har skrivet noen innlegg nå som er tidsinnstilt innlegg, innlegg som kommer i dag, i kveld og i morgen. Jeg synes det er utrolig bra at blogg.no har gjort sånn at vi som har blogg og kanskje skal vekk eller blir opptatt kan skrive innlegg og gjøre dem til tidsinnstilt innlegg.


#blogg #hverdag #livet #meninger #tanker #følelser #side2 #side3 #bloggnorge #blogglisten #tidsinnstilt #innlegg
Hva synes dere om tidsinnstilt innlegg?
 

Hvilken header?

  • 16.08.2017 kl. 14:41


#blogg #side2 #side3 #bloggnorge #blogglisten #hverdag #tanker #følelser #livet #meninger #header #design 
Hvilken header skal jeg bruke på min blogg? Noen som er flink til å lage header som vil lage en header til meg?

ADVARSEL OM MIN BLOGG

  • 14.08.2017 kl. 22:44

!! ADVARSEL OM MIN BLOGG. !!

Jeg vet ikke hvor mange som har fått det med seg, men jeg prøver igjen og håper dere leser det. Min blogg kan være triggende for dere, jeg er åpen og ærlig, skriver om mine problemer. Jeg skriver om mine tanker, følelser og meninger om forskjellige tema som jeg synes er viktig. Om du føler min blogg er triggende, ikke les den mer og finn en annen blogg å lese. Jeg vil ikke få skylden for å være triggende, at dere har gjort noe i mot dere selv eller andre fordi jeg har skrivet det på min blogg. 

#blogg #depresjon #angst #selvskading #selvmordstanker #tanker #følelser #livet #meninger #side2 #side3 #psykisk #helse #psykiskhelse #bloggnorge #blogglisten #triggende #triggerwarning #advarsel #problemer #tema 

Perfekt overskrift?

  • 13.08.2017 kl. 18:10

Hva er egentlig den perfekte overskriften på innlegg? Jeg vet ikke, men her sitter jeg i stolen min å tenker på det. Jeg er utrolig dårlig føler jeg til å finne på en overskrift som passer til mine innlegg som kanskje gjør sånn at dere leser min blogg og kommenterer. Det er vanskelig å finne på en perfekt overskrift som passer perfekt til mine innlegg, jeg prøver så godt jeg kan å ikke skrive så rotete innlegg, men det er ikke lett. Det å ha et rotete innlegg gjør det vanskelig å finne på en overskrift, tenker ofte på hvilke ord skal jeg ha først og sist på min overskrift.

Jeg vil at dere skal lese min blogg, vil ikke at dere bare skal sjå på bildene mine, reklamere for dere selv og mye annet. Jeg vil at dere skal bruke tid på mine innlegg som dere liker, lese dem, sjå på bildene og kanskje kommentere noe eller spørre meg et spørsmål om dere har det angående mine innlegg. Om dere har noen tips til hvordan jeg kan skrive bedre, finne på overskrift som passer til mine innlegg så skriv det under dette innlegget fordi jeg vil komme langt meg min blogg. 


#blogg #hverdag #foto #livet #tanker #følelser #meninger #perfekt #overskrift #side2 #side3 #blogglisten #bloggnorge 

11.08.2017

  • 11.08.2017 kl. 21:18

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg heter Lena Røv og bor i Brattvåg i en kommunal leilighet, er 21 år. Jeg har laget x antall blogger, det har vært mye fram og tilbake, men er tilbake igjen med en ny blogg. Jegmotverden.blogg.no var min blogg, men den har jeg totalt fjernet sånn at jeg ikke kan gå tilbake til den og at jeg kan begynne med totalt blanke ark.

!! ADVARSEL !! Tekst og bilder kan være triggende på min blogg. Jeg kommer til å skrive om foto, min hverdag, mine problemer, mine tanker, følelser og meninger så håper dere vil følge min blogg.

2011 begynte jeg å kutte meg selv, i starten var det små kutt, men når det ikke vart nok så vart kuttene dypere og jeg vart avhengig av selvskading. Jeg kjemper en kamp i mot meg selv for å kunne en dag si / skrive at jeg er 100% skadefri, jeg har vært noen timer skadefri, dager, uker og mnd. Det lengste jeg har vært skadefri er litt over 3 mnd, det er utrolig vanskelig å være skadefri og distrahere meg selv i fra at jeg kutter meg selv. Det å være avhengig av selvskading er helt jævlig, det er det samme som om jeg skulle vært avhengig av røyk, rus eller noe annet fordi det er så mye vi kan bli avhengig av som ikke er bra for oss eller kroppen vår over lengre tid. 

Jeg elsker å ta bilder, men foto + angst = passer ikke bra sammen og sliter med depresjon. Heldigvis klarer jeg å ta buss mye mer nå uten at jeg føler så mye angst, men blir veldig fort sliten når jeg tar buss og er sosial osv. Sliter med å sove fordi jeg overtenker så mye, spesielt om kvelden. Kommer til å skrive mer om selvskading, depresjon og angst osv på min blogg.


#blogg #hverdag #tanker #følelser #livet #meninger #selvskading #depresjon #angst #psykisk #psykiskhelse #helse #side2 #side3 

Ny blogg!

  • 10.08.2017 kl. 20:25

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits