Min favoritt halloween film

 • 16.10.2017, 15:54

Jack Skellington overvåker produksjonen av alt det redselfulle, uhyggelige og overraskende til dem eksporteres til den virkelige verden hvert år den 31.oktober, rutineoppgavene kjeder Jack, men en dag forandrer alt seg. Jack åpner døren til julelandet, han blir overbegeistret og bestemmer seg for å ta kontroll over julen i følge en av sine entusiastiske innbyggere fra halloweenbyen sender han julenissen på ferie og skaper etter sin oppfatning en ny og forbedret versjon av julen. 

Det er min favoritt film fordi den er utrolig spennende, bra historie i filmen og anbefaler alle å sjå filmen en dag. Jeg ser den hver eneste halloween og når det nærmer seg jul så ser den to ganger i året. Fordi filmen inneholder halloween og jul

wr6N_hZyBCk
#halloween #film #hverdag #side2 #halloween2017 
Har dere en favoritt halloween film? Har dere sett nightmare before christmas?

Min favoritt serie på netflix #1

 • 12.10.2017, 15:01

Grimm er en serie jeg ser på Netflix nå, har komme meg til sesong 5 og det er bare 5 sesonger på netflix, håper det kommer ut mer fordi det er en utrolig bra serie. Den er spennende, morsom, litt skummel og historien i serien er bra mener jeg. Anbefaler alle å sjå serien om dere ikke har gjort det, om dere har gjort det så skriv en kommentar om hva dere synes om serien.


#netflix #blogg #serie #hverdag #grimm #side2
Har dere en favoritt serie på netflix som dere ser på nå?

Har du instagram?

 • 09.10.2017, 22:49

Her er min foto instagram som heter Lena_raw_ og vurderer å lag en instagram konto til min blogg hvor jeg kan legge ut bilder som gir meg inspirasjon og legge ut når jeg legger ut et innlegg her.

Hva heter dere på instagram?

Jeg prøve å lage en header

 • 09.10.2017, 16:25

Jeg laget header mye for mange år siden, ikke så mye nå og her er en header jeg laget nå i photoshop cs6 og vurderer om jeg skal ha den på min blogg eller ikke. Jeg klarer ikke å bestemme meg, dere kan bestemme og om dere vil lage en header til jeg så gjør det.


Hva synes dere om min header som jeg har laget? Skal jeg ha den på min blogg?

Blogg anbefaling?

 • 09.10.2017, 13:20

Her er noen bilder til dere som vil lage en header til meg om det er noen som vil det, dere får tilbake en blogg anbefaling i et innlegg på min blogg og om det er flere eller andre bilder dere vil ha enn det som er i innlegget så skriv til meg på blogg.no eller epost Lenarv95@hotmail.com. Trenger en header som passer til designet på min blogg, håper noen vil hjelpe med med å lage en header og om det blir mange som vil gjøre det så kanskje det blir en liten konkurranse ut av det.

Noen som vil lage en header til min blogg og få en blogg anbefaling tilbake i fra meg?

Hva vil dere?

 • 08.10.2017, 21:08

Hva vil dere lese om eller sjå på min blogg?
 

Tema innlegg?

 • 06.10.2017, 18:15

Har dere forslag til viktig tema jeg kan skrive om?

Ukens blogg anbefaling

 • 04.10.2017, 11:59

Tusen takk for at du valgte akkurat min blogg som ukens blogg anbefaling, det betyr mye for meg og jeg er utrolig takknemlig for det du har skrivet i innlegget om min blogg. HER er innlegget hvor jeg er ukens blogg anbefaling, kanskje jeg skal begynne med å anbefale forskjellige blogger? Jeg vil anbefale dere å besøke hun HER fordi hun er en flink blogger så har jeg at dere får en fin dag videre.


Skal jeg begynne å anbefale forskjellige blogger?

En overskrift og mange bilder

 • 28.09.2017, 18:32

Hvordan kan jeg få mer oppmerksomhet? Jeg kan ha en spesiell overskift, bruke ord som får dere til å gå inn på akkurat min blogg, jeg kan ta et naken bilde av meg eller ta et bilde av meg med lite klær og mye mer kan jeg gjøre sånn at dere leser eller kommenterer innlegget mitt. Jeg kan skrive en overskrift som er ekte, jeg kan skrive en sterk overskrift og jeg kan skrive en overskrift som ikke er ekte, men hvilken overskrift er best? Sannheten er best, en overskrift som er kanskje om noe jeg skriver om, en overskrift om bilder jeg har i innlegget mitt og bildet må jeg føle passer til teksten jeg skriver. Hvilket bilde skal jeg ha i innlegget mitt? Hvor mange? Farge bilder eller ikke? Er det nok med 1 bilde eller må jeg ha mange bilder? Tema innlegg bruker jeg ofte et eller to bilder, er ikke bra føler og mener jeg å ha for mange bilder i et innlegg, men om det er et foto innlegg så har jeg ofte mange bilder i innlegget mitt.

Naken på topplisten

 • 27.09.2017, 18:26

Jeg ser på blogger som er på topplisten, det jeg ser at at utrolig mange av dem som er veldig langt oppe på topplisten har sminke på seg selv, lite klær, klær som viser mye hud som en utringet genser eller noe annet. Må jeg begynne å ha på meg sminke, utringet klær og lite klær på kroppen min sånn at jeg kommer meg til topplisten? Hvorfor er det nesten ingen på topplisten som er naturlig, ikke må ha sminke på når dem skal legge ut bilder eller videoer i et innlegg på en blogg, jeg synes det er litt dumt at det er nesten ingen på topplisten som er naturlig på den måten, håper det kommer noen en dag, kanskje meg? Ja jeg prøver å komme meg på topplisten, men kommer ikke til å ha på meg mye sminke, lite klær og mye annet sånn at jeg kommer meg til topplisten. 

Vil komme meg på topplisten fordi jeg er den jeg er, fordi måten jeg skriver på og fordi mange tema som er viktig som jeg skriver om. Jeg har prøvd i mange år på en feil måte å komme meg på topplisten, jeg har lært av mine feil og det jeg gjorde på mine tidligere blogger som jeg har slettet nå er at jeg la ut innlegg hver 5 minutt eller hver 10 minutt, la ut alt for mange innlegg som jeg ikke var fornøyd med og det kom ofte på over 20 innlegg hver eneste dag.

Prøver å skjerpe meg, tenker mer over det jeg skriver, skriver på min egen måte, er meg selv 100% og skriver inne over 20 innlegg hver eneste dag. Jeg gir ikke opp på å det fordi det er et mål jeg har som jeg vil oppnå en eller annen dag.

Endelig

 • 30.08.2017, 23:13


// http://kvdesign.blogg.no // http://kvdesign.no
Hva synes dere om min header?

Forandringer

 • 24.08.2017, 14:03


// kvdesign.no 
Hva synes dere om mitt nye design? 

ADVARSEL OM MIN BLOGG

 • 14.08.2017, 22:44

!! ADVARSEL OM MIN BLOGG. !!

Jeg vet ikke hvor mange som har fått det med seg, men jeg prøver igjen og håper dere leser det. Min blogg kan være triggende for dere, jeg er åpen og ærlig, skriver om mine problemer. Jeg skriver om mine tanker, følelser og meninger om forskjellige tema som jeg synes er viktig. Om du føler min blogg er triggende, ikke les den mer og finn en annen blogg å lese. Jeg vil ikke få skylden for å være triggende, at dere har gjort noe i mot dere selv eller andre fordi jeg har skrivet det på min blogg. 

Perfekt overskrift?

 • 13.08.2017, 18:10

Hva er egentlig den perfekte overskriften på innlegg? Jeg vet ikke, men her sitter jeg i stolen min å tenker på det. Jeg er utrolig dårlig føler jeg til å finne på en overskrift som passer til mine innlegg som kanskje gjør sånn at dere leser min blogg og kommenterer. Det er vanskelig å finne på en perfekt overskrift som passer perfekt til mine innlegg, jeg prøver så godt jeg kan å ikke skrive så rotete innlegg, men det er ikke lett. Det å ha et rotete innlegg gjør det vanskelig å finne på en overskrift, tenker ofte på hvilke ord skal jeg ha først og sist på min overskrift.

Jeg vil at dere skal lese min blogg, vil ikke at dere bare skal sjå på bildene mine, reklamere for dere selv og mye annet. Jeg vil at dere skal bruke tid på mine innlegg som dere liker, lese dem, sjå på bildene og kanskje kommentere noe eller spørre meg et spørsmål om dere har det angående mine innlegg. Om dere har noen tips til hvordan jeg kan skrive bedre, finne på overskrift som passer til mine innlegg så skriv det under dette innlegget fordi jeg vil komme langt meg min blogg. 

11.08.2017

 • 11.08.2017, 21:18

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg heter Lena Røv og bor i Brattvåg i en kommunal leilighet, er 21 år. Jeg har laget x antall blogger, det har vært mye fram og tilbake, men er tilbake igjen med en ny blogg. Jegmotverden.blogg.no var min blogg, men den har jeg totalt fjernet sånn at jeg ikke kan gå tilbake til den og at jeg kan begynne med totalt blanke ark.

!! ADVARSEL !! Tekst og bilder kan være triggende på min blogg. Jeg kommer til å skrive om foto, min hverdag, mine problemer, mine tanker, følelser og meninger så håper dere vil følge min blogg.

2011 begynte jeg å kutte meg selv, i starten var det små kutt, men når det ikke vart nok så vart kuttene dypere og jeg vart avhengig av selvskading. Jeg kjemper en kamp i mot meg selv for å kunne en dag si / skrive at jeg er 100% skadefri, jeg har vært noen timer skadefri, dager, uker og mnd. Det lengste jeg har vært skadefri er litt over 3 mnd, det er utrolig vanskelig å være skadefri og distrahere meg selv i fra at jeg kutter meg selv. Det å være avhengig av selvskading er helt jævlig, det er det samme som om jeg skulle vært avhengig av røyk, rus eller noe annet fordi det er så mye vi kan bli avhengig av som ikke er bra for oss eller kroppen vår over lengre tid. 

Jeg elsker å ta bilder, men foto + angst = passer ikke bra sammen og sliter med depresjon. Heldigvis klarer jeg å ta buss mye mer nå uten at jeg føler så mye angst, men blir veldig fort sliten når jeg tar buss og er sosial osv. Sliter med å sove fordi jeg overtenker så mye, spesielt om kvelden. Kommer til å skrive mer om selvskading, depresjon og angst osv på min blogg.

Ny blogg!

 • 10.08.2017, 20:25

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Om meg

Lena Røv

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no