Endelig

 • 30.08.2017 kl. 23:13


// http://kvdesign.blogg.no // http://kvdesign.no
Hva synes dere om min header?

Topplisten, bloggtoppen, mest aktiv og mye mer

 • 29.08.2017 kl. 10:10

Hvordan kan jeg få min blogg på topplisten, bloggtoppen, mest aktiv og mye mer? Ja hvordan jeg kan gjøre det? Hva er så spesielt med din blogg som gjør at akkurat dere kommer på en av listene på blogg.no? Er det vanskelig å komme på en av listene? Hvordan klarer dere det? Det er noen av spørsmålene jeg tenker på når jeg leser igjennom listene på blogg.no. 

Dere som er på en av listene er utrolig heldig synes jeg, men det jeg ikke liker er det er alt for mange som er på listene som har mye sminke på seg og lite klær på bilder dere legger ut i innleggene dere skriver, det er litt trist når jeg leser seriøse innlegg om dere når jeg ser det bildet. Et bilde hvor dere har mye sminke og lite klær, hvorfor skrive et innlegg om depresjon, angst, selvskading, psykiskhelse, helse, problemer dere har,  mye annet når dere har et eller flere bilder hvor dere smiler, har lite klær eller mye sminke og spesielt om dere står på en sånn måte som om dere skulle vært en modell. Jeg mener det er feil, jeg vil sjå personer på listene på blogg.no som er seg selv, som ikke er redd for å ha en kvise på bildet, uklart bilde, for mørkt bilde og mye annet.

Har jeg vært på noen av listene? Ja det har jeg, men det er mange år siden jeg var veldig høyt oppe på noen av listene på blogg.no, men det var når jeg la ut alt for mange innlegg hver eneste dag, det er noen dager nå at jeg kanskje legger ut litt for mye, men det er mindre enn hvor mye det var for noen år siden og for noen år siden var jeg uheldigvis veldig desperat på at jeg måtte komme på en av listene, men jeg er ikke desperat etter det mer fordi jeg er desperat etter noe helt annet. 

Jeg er desperat etter å være meg selv, skrive om mine problemer, tanker, følelser og meninger om forskjellige tema som jeg mener er viktig, kanskje hjelpe noen, kanskje noen av dere som leser føler at akkurat det jeg skriver hjelper dere på en eller annen måte. Det å skrive hjelper meg mye, det hjelper meg igjennom vanskelige dager. Jeg bruker min blogg til å distrahere meg selv i fra mye vondt jeg vil gjøre i mot meg selv, leser andre blogger og kommenterer på andre blogger, fokuserer på blogg så mye fordi det er en positiv ting i livet mitt som betyr mye for meg. 

Forandringer

 • 24.08.2017 kl. 14:03


// kvdesign.no 
Hva synes dere om mitt nye design? 

Månedens blogg

 • 24.08.2017 kl. 12:07

Hvem av dere vil bli månedens blogg?

ADVARSEL OM MIN BLOGG

 • 14.08.2017 kl. 22:44

!! ADVARSEL OM MIN BLOGG. !!

Jeg vet ikke hvor mange som har fått det med seg, men jeg prøver igjen og håper dere leser det. Min blogg kan være triggende for dere, jeg er åpen og ærlig, skriver om mine problemer. Jeg skriver om mine tanker, følelser og meninger om forskjellige tema som jeg synes er viktig. Om du føler min blogg er triggende, ikke les den mer og finn en annen blogg å lese. Jeg vil ikke få skylden for å være triggende, at dere har gjort noe i mot dere selv eller andre fordi jeg har skrivet det på min blogg. 

Selvmordstanker

 • 14.08.2017 kl. 22:26

Det er uheldigvis mange som har selvmordstanker, noen prøver å ta selvmord, noen gjennomfører selvmord og noen har bare selvmordstanker, men dem gjør ingenting. Selvmordstanker og selvmord er to viktig tema vi må snakke mer om fordi det er viktig, viktig å få det fram til helsesystemet hvordan vi som sliter føler, tenker og mener om det vi sliter med. Vi har forskjellige problemer, noen har mer problemer enn andre, men det er ingen konkurranse om å ha mest problemer. Det er en konkurranse for å få den hjelpen vi trenger som vi føler hjelper oss. Ja jeg skriver det er en konkurranse fordi det er ikke så lett å få hjelp med det helsesystemet vi har her i Norge, ja noen plasser er det bra eller ok, men andre plasser får ingen hjelp fordi helsesystemet er ikke bra nok fordi dem mener kanskje vi ikke er syk nok eller noe annet.

Jeg har selvmordstanker, men heldigvis stopper angsten min meg i fra å gjennomføre selvmord fordi jeg har angst for at jeg skal dø. Jeg har sånne tanker fordi jeg mister mer og mer livsglede for hver dag som forsvinner i fra meg. Jeg tenker ofte hva er meningen med livet mitt? Hvorfor puster jeg? Hva skal jeg gjøre resten av livet mitt? Kaster jeg vekk livet mitt nå? Kommer jeg noen gang til å finne den rette kjæresten? Kommer jeg til å få ha dyr? Kommer jeg til å ha en jobb? Kommer jeg til å bli en fotograf og kunne leve av det? Det er utrolig mange andre spørsmål og tanker jeg tenker som gjør at mine selvmorstanker blir mer.

Jeg hater meg selv litt fordi jeg har selvmordstanker, fordi tankene er sterke og jeg vet med meg selv at jeg ikke kommer til å gjennomføre selvmordstankene mine fordi jeg vil ikke gjennomføre det. Jeg vil oppnå min drøm å bli en fotograf, ha dyr og ha det bedre enn det jeg har det. Håper jeg klarer det en dag, men jeg vet med meg selv at det er fortsatt lang vei igjen og at jeg må fortsette å kjempe. Jeg kan ikke gi opp, jeg har kommet meg så langt.

Mobbing kan ta livet av oss

 • 14.08.2017 kl. 16:55

Jeg har blitt mobbet i mange år, personer har funnet på stygge kallenavn til meg, skrivet lapper til meg og mye annet dritt. Det er ikke greit at personer gjør det i mot meg eller noen andre, hvorfor bruke energi på å mobbe noen? Når dere kan bruke energi på noe helt annet. Kan mobbing ta livet av oss? Ja det kan det, men hvordan kan det ta livet av oss? Om vi blir mobbet for mye og for lenge uten at vi får noen hjelp, nok hjelp eller noen som stopper personer som mobber oss så blir ofte vi som blir mobbet lei oss, noen blir kanskje deprimert og om det går for langt så prøver kanskje noen av oss å gjennomføre selvmord. 

Dem som mobber oss sier kanskje at vi må ta livet av oss, vi er ikke bra nok, vi fortjener ikke å leve og dem som mobber oss blir glad om vi gjennomfører selvmord. Fordi dem sier at dem og ingen andre personer kommer til å savne oss og at det blir en lettelse for alle om vi er dø. DET ER FEIL, vi fortjener å få hjelp og nok hjelp som hjelper oss sånn at dem som mobber ikke gjør det mer. Kanskje dem som mobber oss trenger også hjelp som dem ikke får eller dem får ikke nok hjelp, men jeg mener det er ikke rett å mobbe noen uansett hvorfor noen mobber noen.

Hvorfor kan vi ikke bare være venner, ikke mobbe hverandre og om vi ikke ikke vil være venner med noen så bare la dem være i fred. Ikke la problemene våre mobbe noen, kjemp for å få hjelp eller nok hjelp som hjelper oss. Kjempe for at mobbing skal ta totalt slutt fordi det er ikke verdt å mobbe noen og det er mye bedre at vi bruker vår energi på noe som er positivt.

Savner kameraet mitt reparasjon

 • 13.08.2017 kl. 21:58

Jeg savner kameraet mitt som er på reparasjon, håper jeg ikke må betale for reparasjonen, men at superforsikringen min som er 1 år igjen som jeg har på kameraet mitt ''betaler'' reparasjonen. Sendte det inn 24.juli, har ikke fått det tilbake og må nok bare vente fordi tydeligvis er folk fortsatt i ferie så jeg får kanskje ikke tilbake kameraet mitt før om ca over 2 uker. Jeg savner å kunne ta nye bilder, litt lei av at jeg må bruke gamle bilder som jeg har på pc min, men jeg har ingen andre valg når jeg selv ikke liker kameraet på mobilen min. 

Når jeg får tilbake kameraet mitt skal jeg prøve å få tatt mange nye bilder og bedre bilder sånn at min blogg ikke blir så kjedelig fordi det er kanskje noen som har sett mine bilder før som jeg har i mine innlegg på min blogg. 

Perfekt overskrift?

 • 13.08.2017 kl. 18:10

Hva er egentlig den perfekte overskriften på innlegg? Jeg vet ikke, men her sitter jeg i stolen min å tenker på det. Jeg er utrolig dårlig føler jeg til å finne på en overskrift som passer til mine innlegg som kanskje gjør sånn at dere leser min blogg og kommenterer. Det er vanskelig å finne på en perfekt overskrift som passer perfekt til mine innlegg, jeg prøver så godt jeg kan å ikke skrive så rotete innlegg, men det er ikke lett. Det å ha et rotete innlegg gjør det vanskelig å finne på en overskrift, tenker ofte på hvilke ord skal jeg ha først og sist på min overskrift.

Jeg vil at dere skal lese min blogg, vil ikke at dere bare skal sjå på bildene mine, reklamere for dere selv og mye annet. Jeg vil at dere skal bruke tid på mine innlegg som dere liker, lese dem, sjå på bildene og kanskje kommentere noe eller spørre meg et spørsmål om dere har det angående mine innlegg. Om dere har noen tips til hvordan jeg kan skrive bedre, finne på overskrift som passer til mine innlegg så skriv det under dette innlegget fordi jeg vil komme langt meg min blogg. 

Fotograf med angst

 • 12.08.2017 kl. 19:18

Jeg elsker å ta bilder, ta bilder av hunder, andre dyr, personer, natur og landskap. Ta bilde av bilder jeg tar med øyene mine hver eneste dag når jeg tenker på hva jeg kan ta bilder av her jeg er nå, er ikke alltid jeg finner noe, men har mange bilder som er tatt med mine øyner. Foto + angst = passer ikke sammen, angst stopper meg i fra å ta bilder jeg vil ta, møte personer, ta buss til personer som vil at jeg skal ta bilder for dem. Jeg prøver å kjempe i mot angst, ta mer buss og bli vandt med det.

Jeg klarer å ta mye mer buss nå enn det jeg gjorde før, men jeg sliter også med sosial angst. Sliter med å snakke med nye personer som jeg skal ta bilder for fordi jeg sliter med sosial angst, jeg er redd for å si noe feil, gjøre noe feil, ta for dårlig bilder og ja jeg synes jeg tar ofte dårlig bilder for personer. Jeg synes det fordi jeg sammenligner meg selv med andre fotografer, jeg vet det ikke er bra, men det er ikke lett å slutte med det når jeg har gjort det i så mange år og at jeg er utrolig streng i mot meg selv når jeg ser på mine bilder som jeg har tatt med kameraet mitt.

Håper jeg em dag klarer å ikke sammenligne meg selv med andre fotografer, føle mye angst når jeg tar bilder for personer og at jeg ikke er så streng i mot meg selv når jeg ser på mine egne bilder. Min drøm er å kunne leve av foto, ta mange bilder, dele med mange personer, få positiv tilbakemeldinger på bildene mine og kritikk på bildene mine fordi jeg vil lære utrolig mye mer om foto.

11.08.2017

 • 11.08.2017 kl. 21:18

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg heter Lena Røv og bor i Brattvåg i en kommunal leilighet, er 21 år. Jeg har laget x antall blogger, det har vært mye fram og tilbake, men er tilbake igjen med en ny blogg. Jegmotverden.blogg.no var min blogg, men den har jeg totalt fjernet sånn at jeg ikke kan gå tilbake til den og at jeg kan begynne med totalt blanke ark.

!! ADVARSEL !! Tekst og bilder kan være triggende på min blogg. Jeg kommer til å skrive om foto, min hverdag, mine problemer, mine tanker, følelser og meninger så håper dere vil følge min blogg.

2011 begynte jeg å kutte meg selv, i starten var det små kutt, men når det ikke vart nok så vart kuttene dypere og jeg vart avhengig av selvskading. Jeg kjemper en kamp i mot meg selv for å kunne en dag si / skrive at jeg er 100% skadefri, jeg har vært noen timer skadefri, dager, uker og mnd. Det lengste jeg har vært skadefri er litt over 3 mnd, det er utrolig vanskelig å være skadefri og distrahere meg selv i fra at jeg kutter meg selv. Det å være avhengig av selvskading er helt jævlig, det er det samme som om jeg skulle vært avhengig av røyk, rus eller noe annet fordi det er så mye vi kan bli avhengig av som ikke er bra for oss eller kroppen vår over lengre tid. 

Jeg elsker å ta bilder, men foto + angst = passer ikke bra sammen og sliter med depresjon. Heldigvis klarer jeg å ta buss mye mer nå uten at jeg føler så mye angst, men blir veldig fort sliten når jeg tar buss og er sosial osv. Sliter med å sove fordi jeg overtenker så mye, spesielt om kvelden. Kommer til å skrive mer om selvskading, depresjon og angst osv på min blogg.

Ny blogg!

 • 10.08.2017 kl. 20:25

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits