Depression quote

  • 22.08.2017 kl. 14:47

Mine to tatoveringer

  • 17.08.2017 kl. 18:45

Love Life tatoveringen min tok jeg i starten av april.2014, det var min første tatovering og jeg er utrolig fornøyd med den. Chris Rene er forbildet mitt, han har samme tatovering på fingrene sine og magen sin, han er utrolig flink til å synge, det kan du høre og sjå HER. Jeg hadde ikke tatt den tatoveringen om jeg ikke hadde blitt kjent med en venn av meg i 2010, det var han som sendte meg link til sanger og han sang sanger av han Chris Rene og Love Life tatoveringen min betyr så mye mer enn Love Life. Det minner meg om det vennskapet jeg har til en venn som jeg vart kjent med i 2010, når jeg gikk på folkehøgskolen, tatoveringen min er på min venstre hånd som er første plassen på kroppen min jeg skadet meg selv, den minner meg om Chris Rene, hvor mye han har vært igjennom og hvor langt han hadde kommet seg i 2011 når han var på the x factor USA.

Semikolon og hjerte tatoveringen min tok jeg i starten av april.2017, jeg er utrolig fornøyd med den og det gjorde ikke så vondt når jeg tok den fordi jeg tenkte det gjorde utrolig vondt fordi det er på håndleddet mitt. Jeg tenkte lenge at jeg ville ha et hjerte tatovering, men ikke bare et hjerte og fant ut om semikolon når det var populært å tegne det på seg og ha tatovering av det på kroppen, men jeg tok ikke den når det var populært fordi jeg hadde ikke bestemt meg helt hvordan jeg ville ha min tatovering, men jeg fant det ut til slutt. 

Semicolon Prosjekt og Hvorfor mange har tatovering av dette tegnet.

Det er nok ikke mine to siste tatoveringer som jeg skal ta, har planer om å ta større og med farge som skal være over arrene på kroppen min.


#blogg #tattoo #taotvering #lovelife #semikolon #blogglisten #bloggnorge #side2 #side3 #hverdag #tanker #følelser #meninger #livet
Hva synes dere om mine tatoveringer? Har du tatovering? Har du lyst til å ta tatovering

Avhengig av selvskading

  • 17.08.2017 kl. 18:00

Dere kan ikke bedømme personer som har mange problemer eller ikke basert på antall arr.

Jeg er ikke annerledes, det er bare huden min som er.

Selvskadere har forskjellige tanker og sine egne arr, noen synes det er helt ok å gå i t skjorte og andre vil helst skjule dem.

Det å være avhengig av å kutte meg selv er ikke lett, det er det samme som at dere skal være avhengig av røyk eller noe annet fordi det er utrolig mye dere kan være avhengig av.

Ikke spørr om det er en katt eller et annet dyr som har skadet meg.

Ikke spøk om selvskading, det er et seriøst problem og et tema som er viktig å skrive mer om mener jeg.


#arr #blogg #selvskading #tanker #følelser #livet #meninger #hverdag #bloggnorge #blogglisten #side2 #side3 #psykisk #psykikshelse 

Arr er ingen skam!

  • 17.08.2017 kl. 17:14

I starten prøvde jeg så godt jeg kunne å skjule mine arr, bruke hettegenser og lange hansker fordi jeg hadde mye arr på kroppen min fordi jeg har skadet kroppen min mye med selvskading. Jeg hadde aldri på meg sommer klær i starten, men nå bryr jeg meg ikke så mye om mine arr fordi det er min kropp. Jeg har en kropp, et liv og vil ikke at arr skal ødelegge for meg eller livet mitt.

Føler litt angst når jeg har på meg t skjorte eller shorts hvor personer kan sjå mine arr, spesielt om det er i en by eller en plass jeg ikke er ofte så føler jeg litt angst, men jeg prøver å utfordre meg selv til at jeg skal gå i t skjorte. Shorts tar nok litt lengre tid før jeg kommer til å gå rundt med, først må jeg kjøpe meg shorts, etter det må jeg utfordre meg selv sånn at jeg går i t skjorte og shorts en sommer dag, en dag det er varmt inne eller ute.


#blogg #arr #selvskading #kropp #tanker #følelser #livet #meninger #side2 #side3 #foto #psykisk #helse #pyskiskhelse #angst 

Barnevernet - min historie

  • 15.08.2017 kl. 15:01

Her er min kort forklart barnevern historie.

Barnevernet har vært i livet mitt siden jeg var 3 år, var hjemme og alene noen dager før jeg skulle begynne på ungdomskolen. Hadde avtale med min bestevenn at jeg skulle besøke hun, men jeg kunne ikke det når politi og barnevernet ringte på døren å sa at jeg måtte være med dem, måtte flytte først til et beredskapshjem så videre til en fosterfamilie. I starten var jeg ikke glad for at jeg vart henta, men nå er jeg det fordi er mye jeg tviler hadde fått opplevd om jeg ikke hadde flyttet. 1.oktober.2016 flyttet jeg igjen, til min første egen leilighet, det er en kommunal leilighet og det går greit å bor her minus det at jeg ikke kan ha dyr.


#barnevernet #blogg #tanker #følelser #livet #meninger #depresjon #selvskading #oppturer #nedturer #ungdomskolen #beredskapshjem # side2 #side3 #bloggnorge #blogglisten 
Har dere noen spørsmål til meg om barnevernet eller andre spørsmål som dere vil at jeg skal svare på?

Fotograf med angst

  • 12.08.2017 kl. 19:18

Jeg elsker å ta bilder, ta bilder av hunder, andre dyr, personer, natur og landskap. Ta bilde av bilder jeg tar med øyene mine hver eneste dag når jeg tenker på hva jeg kan ta bilder av her jeg er nå, er ikke alltid jeg finner noe, men har mange bilder som er tatt med mine øyner. Foto + angst = passer ikke sammen, angst stopper meg i fra å ta bilder jeg vil ta, møte personer, ta buss til personer som vil at jeg skal ta bilder for dem. Jeg prøver å kjempe i mot angst, ta mer buss og bli vandt med det.

Jeg klarer å ta mye mer buss nå enn det jeg gjorde før, men jeg sliter også med sosial angst. Sliter med å snakke med nye personer som jeg skal ta bilder for fordi jeg sliter med sosial angst, jeg er redd for å si noe feil, gjøre noe feil, ta for dårlig bilder og ja jeg synes jeg tar ofte dårlig bilder for personer. Jeg synes det fordi jeg sammenligner meg selv med andre fotografer, jeg vet det ikke er bra, men det er ikke lett å slutte med det når jeg har gjort det i så mange år og at jeg er utrolig streng i mot meg selv når jeg ser på mine bilder som jeg har tatt med kameraet mitt.

Håper jeg em dag klarer å ikke sammenligne meg selv med andre fotografer, føle mye angst når jeg tar bilder for personer og at jeg ikke er så streng i mot meg selv når jeg ser på mine egne bilder. Min drøm er å kunne leve av foto, ta mange bilder, dele med mange personer, få positiv tilbakemeldinger på bildene mine og kritikk på bildene mine fordi jeg vil lære utrolig mye mer om foto.


#blogg #foto #fotograf #angst #sosialangst #tanker #følelser #meninger #livet #helse #psykisk #psykiskhelse #side2 #side3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits