Hvem kan lage en blogg?

 • 17.10.2017, 17:36

Når jeg laget en blogg her på blogg.no var jeg 15 eller 16 år tror jeg, når jeg hadde laget meg min første blogg var det mest personer på 15, 16 år eller litt over 20 år som var aktiv her på blogg.no, mye har forandret siden jeg laget min første blogg, ja det var mye fram og tilbake i mellom forskjellige blogger jeg hadde laget fordi det var aldri fornøyd med navnet på min blogg. Nå er jeg fornøyd med navnet på min blogg, det inneholder navnet mitt, det er ikke for langt og navnet inneholder ikke noe spesielt som beskriver at jeg må skrive om / legge ut foto eller noe annet.

13 år er aldersgrense for å lage en blogg, men jeg ser ofte spesielt jenter som er under 13 år som har laget en blogg, jenter som gir falske opplysninger på en blogg hvor dem sier at dem er 13 år eller over 13 år, men sannheten er egentlig at dem er under 13 år, kanskje 10 år eller mindre. Det er ikke smart å gi falske opplysninger på en blogg, om dere er under 13 år, ikke lag en blogg og det er mye bedre om dere venter til dere er 13 år eller over 13 år fordi det er utrolig lett å bli påvirket når dere er så ung. Det er mange forskjellige blogger som skriver om alt i fra sminke, kropp, selvskading, problemer dem har og mye annet som ei jente på 13 år eller under 13 år kan bli påvirket av. Jeg er glad for at det er en aldersgrense, men skulle ønske blogg.no kan gjøre sånn at det blir litt mer vanskelig å lage en blogg for dem som er under 13 år, håper blogg.no kan gjøre noe med det en dag på en eller annen måte.

Min blogg er ikke en blogg ei jente som er 13 år eller yngre skal lese mener jeg fordi innholdet i min blogg er utrolig sterkt og vil ikke at noen av dere skal bli påvirket på en negativ måte, men på en positiv måte.


#blogg #hverdag #side2 #åpenhet #ærlighet #foto #fotograf 

Video - I am a Victim of sexual assault

 • 11.10.2017, 19:58
Beundrer virkelig han som snakker om dette temaet og forteller om historien han har opplevd, ja det er kanskje mange år siden det skjedde med han, det kan gjøre sånn at det blir mer snakk om dette temaet og det er et viktig tema som vi må ta mer seriøst og fortell historien.
 

Hvorfor anonym?

 • 11.10.2017, 11:50

Hvorfor anonym? Glemmer dere å skrive navnet? Jeg mener det å skrive en eller mange anonym kommentarer er dumt, spesielt om kommentaren er stygg / spydig, det er ikke så vanskelig å skrive navnet før dere kommenterer et eller flere innlegg. Tørr dere kanskje ikke å stå for det dere skrive som en kommentar på et innlegg på min blogg? Hvorfor skrive en kommentar om dere ikke tør å stå for det dere skriver? Dere som skriver en anonym kommentar er ikke så anonym som dere tror at dere er fordi har dere hørt om at alle har IP-adressen og alle kan finne ut hvor i Norge en anonym kommer i fra med å bruke IP-adressen.

Alle mener jeg skal tenke over det dem skriver på en blogg eller skriver en anonym kommentar, hvilke ord dere bruker og hvordan måte dere skriver på. Vi alle sammen kan tolke et innlegg og en anonym kommentar på tusen forskjellige måter, noen klarer å tolke innlegget og en anonym kommentar rett, men andre klarer ikke det. Vi er alle forskjellige, jeg mener vi kan bruke vår energi på å skrive fine kommentarer og ikke stygge / spydige kommentarer som anonym.


#blogg #tanker #meninger #anonym #kommentar #side2 
Hva mener dere om personer som kommenterer stygge / spydige kommentarer som anonym?

Alt kan ta livet av dere

 • 10.10.2017, 18:24

Jeg er utrolig lei av å lese over alt om hvor farlig energi drikke og at du skal dø om jeg drikker energi drikke og mye annet negativt om energi drikke. Ja det er ikke sunt å drikke det, er ikke bra for kroppen å drikke for ofte eller for mange om dagen, men hvorfor skremme personer som kanskje vil smake på en energi drikke for første gang? Skal kanskje jeg begynne å skrive mange innlegg om hvor farlig sjokolade er og mange andre ting som ikke er bra for kroppen? Nei jeg gjør ikke det fordi alt kan skade kroppen min. 

Det dere må tenke over at hvor mye dere spiser eller drikker av noe dere liker veldig godt, bare for eksempel kan sjokolade, chips, is og mye mer skade kroppen min om jeg drikker eller spiser for mye av det. Om jeg spiser chips og drikker brus hver eneste dag så har det en effekt på kroppen min, en dårlig effekt, om jeg spiser frukt og drikker vann så har det kanskje en mer positiv effekt på kroppen min fordi det har mer en bra effekt på kroppen min enn det jeg skreiv om tidligere.

Jeg har skrivet det mange ganger i mine innlegg, men ja vi har faktisk bare en kropp og et liv så vi må ta godt vare på begge to fordi det er viktig. Jeg mener at alt jeg spiser og drikker uansett om det er usunt eller sunt kan skade kroppen min om jeg spiser eller drikker for mye av det, men det handler om hvor mye jeg velger å spise eller drikke av en spesiell matvare eller drikke.


#side2 #blogg #viktigtema 

 

Verdensdagen for psykisk helse

 • 10.10.2017, 10:09

Verdensdagen for psykisk helse i dag 10.10.2017, skal prøve å skrive et innlegg om det nå, HER og HER er om verdensdagen for psykisk helse. Psykisk helse er et utrolig viktig tema som vi må snakke og skrive mer om fordi det er viktig og hvor flere personer deler om personlige erfaringer om psykisk helse hvor mer erfaren mange personer kan som er rundt oss som har psykisk problemer. 

Det som er viktig å huske på er at vi har bare et liv og en kropp så vi må ta godt vare på begge to fordi det er viktig, om vi trenger hjelp så må vi søke om det og kjempe litt for å få hjelp eller mer hjelp fordi det er ikke bra om noen går uten hjelp i fra noen profesjonelle personer om noen har psykisk problemer. Vi er alle sammen forskjellige mennesker, vi har forskjellige behov, forskjellige problemer, forskjellige sterke egenskaper og mye annet. Det beste dere kan gjøre for noen som sliter psykisk er å være der for hverandre og støtte hverandre.


#psykiskhelse #verdensdagenforpsykiskhelse2017 #blogg #side2 #psykisksamarbeid #helse 
Hva mener dere om psykisk helse? Er det noen tema innen for psykisk helse dere vil jeg skal skrive min mening om?

VI BRYR OSS!

 • 03.10.2017, 15:06

Kjøp en rosa sløyfe HER.

Nei til A4 livet

 • 03.10.2017, 14:00

Nei jeg vil ikke at livet mitt skal være A4, jeg mener det er dumt at vi stempler personer om dem lever livet som A4 eller ikke og jeg mener vi må fokusere på det livet vi har uansett om det er A4 eller ikke A4. Vi alle sammen har bare et liv, en kropp og vi må ikke glemme det fordi vi må gjøre det beste ut av det uansett hvordan liv og kropp vi har. 

Vi vet ikke hva som skjer i morgen, vi vet ikke når jorden går under, ting i livet vårt og ting ute i naturen kan skje når vi minst venter det. Jeg mener det er best å leve livet som om det er den siste dagen i dag og holde fast i noe som gjør dere glad.

Jeg har et liv og en kropp, jeg vet ikke hva som skjer i morgen og jeg vet ikke hvilken dag kroppen min kanskje slutter å fungere bra 100%. Jeg prøver å leve livet mitt en dag om gangen, det er ikke lett fordi jeg opplever mer nedturer enn oppturer, men når jeg opplever oppturer så har jeg det utrolig bra. Hvordan har jeg det egentlig nå? Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det føler ut som jeg sitter i en berg og dalbane og jeg prøver å holde meg fast til noe som er positivt i livet mitt som gjør meg glad og gir meg livsglede. Jeg har fått tilbake kameraet mitt som jeg henta i går, det er positivt og jeg gleder meg til å ta mange høst bilder ute snart som jeg kan dele her med dere som leser min blogg.

Psykisk helse miljøet på instagram

 • 24.09.2017, 13:02

I går leste jeg dette innlegget HER og ja jeg velger å gi det oppmerksomhet og skrive litt mer om psykisk helse miljøet på instagram. 

Jeg trenger et fristed hvor jeg kan skrive om mine problemer, tanker og følelser. Et fristed hvor jeg kan være meg selv 100% sånn jeg er her på min blogg, men en privat konto på instagram og jeg vet om utrolig mange som har en privat konto. Jeg har fått mange nye venner på instagram, ja det er personer som har kanskje samme problemer som jeg har, personer som trenger et fristed og mange som har blogg har det som et fristed på samme måte som en privat konto på instagram.

Hun som har skrivet det innlegget HER har også en privat konto på instagram som hun skriver litt om og at hun har deaktivert den og logget inn igjen på den for å sjå om dem hun følger har blitt bedre, mener det blir feil. Hun skriver bare om det som er negativt med privat konto på instagram, hvor er det som er positivt? Ja det er ikke bare negativt i det miljøet, det er mye positivt. Miljøet var mye bedre når jeg laget mitt første privat konto på instagram, men alt av sosiale medier har oppturer og nedturer. Jeg er glad jeg ikke har deaktivert min konto, kommer ikke til å gjøre det på veldig lang tid fordi jeg trenger mitt fristed og vil møte dem jeg følger en dag. 

Vi som har privat konto på instagram støtter hverandre, blir bedre kjent med hverandre og møter hverandre. Vi føler kanskje det er lett å skrive om problemene vi har og noen deler kanskje teksten dem har skrivet til legen, psykolog eller andre personer som skal hjelpe oss. Fordi vi føler det er bedre å skrive det vi vil si på en privat konto på instagram før vi sier det til noen andre og dem som følger kan kommentere eller hjelpe oss med hvordan måte vi skal skrive før vi sier det til noen som skal gi oss hjelp. Vi snakker med personer som kanskje har samme problemer vi har, har opplevd eller opplever det samme som vi gjør som gjør at det er lettere for oss å snakke om det fordi vi ikke føler oss alene.

Det er mange som tar bilder, videoer og skriver om noe som er positivt, alt i fra hva vi gjør om dagene, hva vi klarer å gjennomføre alt i fra gå på skole, gå til psykolog, søke om hjelp, ta i mot hjelp, møte dem vi følger og mye mer.


 

Missbruk av bilder og videoer

 • 14.09.2017, 14:02

Jeg hadde egentlig bare tenkt til å ignorere det som skjer på blogg.no i mange innlegg hvor jenter tar bilder eller filmer overkropp uten filter, men helt naken. Det startet med at en blogg gjorde det, når en blogg gjorde det så gjorde til slutt veldig mange det og kommer jeg til å gjøre det? Nei fordi jeg mener det blir feil å legge ut naken bilder eller videoer på en blogg hvor alle kan sjå bildene og videoer. Ja jeg føler og mener det kan bli missbruk av bilder og videoer fordi er mange som kan lagre naken bildene og videoene, mange kan bruke det i mot dere som har lagt ut bilder eller videoer av naken overkropp osv. Ja vi jenter skal være stolt av kroppen vår, ikke være redd for å vise den og alt det er, blir feil at vi legger ut bilder av det. 

Alle skal få legge ut det dere vil av bilder og videoer, men tenk litt over før du faktisk gjør det, det kan bli brukt i dere og dere kan få mange stygge anonyme kommentarer på det dere legger ut av bilder eller videoer. Det er utrolig mange som blir lett påvirket av dem som er på topplisten, synes ikke dem er gode forbilder mer når dem legger ut naken bilder eller videoer fordi det har gjort sånn at utrolig mange gjør det, blir litt feil om ei jente på 14 eller 15 år skal gjøre det  i et innlegg fordi hun ser ei jente hun ser opp til og jenter som er på topplisten gjør det. Ja kropp er kropp, men ingen trenger å måtte bevise det med at dere legger ut bilder eller videoer av dere som mange uheldigvis gjør nå og blogg.no miljøet blir mer ødelagt mener jeg. Håper virkelig dere tenker litt før dere legger ut naken bilder eller videoer, ikke gjør det bare fordi ei jente eller flere jenter gjør det som er på topplisten, ikke la dere bli lett påvirket om dere ikke vil ha naken bilder eller videoer på en blogg som alle kan lese, alle kan dele, alle kan lagre bilder eller videoer så dele det videre med andre.

Topplisten, bloggtoppen, mest aktiv og mye mer

 • 29.08.2017, 10:10

Hvordan kan jeg få min blogg på topplisten, bloggtoppen, mest aktiv og mye mer? Ja hvordan jeg kan gjøre det? Hva er så spesielt med din blogg som gjør at akkurat dere kommer på en av listene på blogg.no? Er det vanskelig å komme på en av listene? Hvordan klarer dere det? Det er noen av spørsmålene jeg tenker på når jeg leser igjennom listene på blogg.no. 

Dere som er på en av listene er utrolig heldig synes jeg, men det jeg ikke liker er det er alt for mange som er på listene som har mye sminke på seg og lite klær på bilder dere legger ut i innleggene dere skriver, det er litt trist når jeg leser seriøse innlegg om dere når jeg ser det bildet. Et bilde hvor dere har mye sminke og lite klær, hvorfor skrive et innlegg om depresjon, angst, selvskading, psykiskhelse, helse, problemer dere har,  mye annet når dere har et eller flere bilder hvor dere smiler, har lite klær eller mye sminke og spesielt om dere står på en sånn måte som om dere skulle vært en modell. Jeg mener det er feil, jeg vil sjå personer på listene på blogg.no som er seg selv, som ikke er redd for å ha en kvise på bildet, uklart bilde, for mørkt bilde og mye annet.

Har jeg vært på noen av listene? Ja det har jeg, men det er mange år siden jeg var veldig høyt oppe på noen av listene på blogg.no, men det var når jeg la ut alt for mange innlegg hver eneste dag, det er noen dager nå at jeg kanskje legger ut litt for mye, men det er mindre enn hvor mye det var for noen år siden og for noen år siden var jeg uheldigvis veldig desperat på at jeg måtte komme på en av listene, men jeg er ikke desperat etter det mer fordi jeg er desperat etter noe helt annet. 

Jeg er desperat etter å være meg selv, skrive om mine problemer, tanker, følelser og meninger om forskjellige tema som jeg mener er viktig, kanskje hjelpe noen, kanskje noen av dere som leser føler at akkurat det jeg skriver hjelper dere på en eller annen måte. Det å skrive hjelper meg mye, det hjelper meg igjennom vanskelige dager. Jeg bruker min blogg til å distrahere meg selv i fra mye vondt jeg vil gjøre i mot meg selv, leser andre blogger og kommenterer på andre blogger, fokuserer på blogg så mye fordi det er en positiv ting i livet mitt som betyr mye for meg. 

Selvmordstanker

 • 14.08.2017, 22:26

Det er uheldigvis mange som har selvmordstanker, noen prøver å ta selvmord, noen gjennomfører selvmord og noen har bare selvmordstanker, men dem gjør ingenting. Selvmordstanker og selvmord er to viktig tema vi må snakke mer om fordi det er viktig, viktig å få det fram til helsesystemet hvordan vi som sliter føler, tenker og mener om det vi sliter med. Vi har forskjellige problemer, noen har mer problemer enn andre, men det er ingen konkurranse om å ha mest problemer. Det er en konkurranse for å få den hjelpen vi trenger som vi føler hjelper oss. Ja jeg skriver det er en konkurranse fordi det er ikke så lett å få hjelp med det helsesystemet vi har her i Norge, ja noen plasser er det bra eller ok, men andre plasser får ingen hjelp fordi helsesystemet er ikke bra nok fordi dem mener kanskje vi ikke er syk nok eller noe annet.

Jeg har selvmordstanker, men heldigvis stopper angsten min meg i fra å gjennomføre selvmord fordi jeg har angst for at jeg skal dø. Jeg har sånne tanker fordi jeg mister mer og mer livsglede for hver dag som forsvinner i fra meg. Jeg tenker ofte hva er meningen med livet mitt? Hvorfor puster jeg? Hva skal jeg gjøre resten av livet mitt? Kaster jeg vekk livet mitt nå? Kommer jeg noen gang til å finne den rette kjæresten? Kommer jeg til å få ha dyr? Kommer jeg til å ha en jobb? Kommer jeg til å bli en fotograf og kunne leve av det? Det er utrolig mange andre spørsmål og tanker jeg tenker som gjør at mine selvmorstanker blir mer.

Jeg hater meg selv litt fordi jeg har selvmordstanker, fordi tankene er sterke og jeg vet med meg selv at jeg ikke kommer til å gjennomføre selvmordstankene mine fordi jeg vil ikke gjennomføre det. Jeg vil oppnå min drøm å bli en fotograf, ha dyr og ha det bedre enn det jeg har det. Håper jeg klarer det en dag, men jeg vet med meg selv at det er fortsatt lang vei igjen og at jeg må fortsette å kjempe. Jeg kan ikke gi opp, jeg har kommet meg så langt.

Mobbing kan ta livet av oss

 • 14.08.2017, 16:55

Jeg har blitt mobbet i mange år, personer har funnet på stygge kallenavn til meg, skrivet lapper til meg og mye annet dritt. Det er ikke greit at personer gjør det i mot meg eller noen andre, hvorfor bruke energi på å mobbe noen? Når dere kan bruke energi på noe helt annet. Kan mobbing ta livet av oss? Ja det kan det, men hvordan kan det ta livet av oss? Om vi blir mobbet for mye og for lenge uten at vi får noen hjelp, nok hjelp eller noen som stopper personer som mobber oss så blir ofte vi som blir mobbet lei oss, noen blir kanskje deprimert og om det går for langt så prøver kanskje noen av oss å gjennomføre selvmord. 

Dem som mobber oss sier kanskje at vi må ta livet av oss, vi er ikke bra nok, vi fortjener ikke å leve og dem som mobber oss blir glad om vi gjennomfører selvmord. Fordi dem sier at dem og ingen andre personer kommer til å savne oss og at det blir en lettelse for alle om vi er dø. DET ER FEIL, vi fortjener å få hjelp og nok hjelp som hjelper oss sånn at dem som mobber ikke gjør det mer. Kanskje dem som mobber oss trenger også hjelp som dem ikke får eller dem får ikke nok hjelp, men jeg mener det er ikke rett å mobbe noen uansett hvorfor noen mobber noen.

Hvorfor kan vi ikke bare være venner, ikke mobbe hverandre og om vi ikke ikke vil være venner med noen så bare la dem være i fred. Ikke la problemene våre mobbe noen, kjemp for å få hjelp eller nok hjelp som hjelper oss. Kjempe for at mobbing skal ta totalt slutt fordi det er ikke verdt å mobbe noen og det er mye bedre at vi bruker vår energi på noe som er positivt.

Om meg

Lena Røv

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no